Nameštaj

Staklo je po definiciji relativno čvrst, inertan, providan i biološki neaktivan materijal i kao takav ima vrlo široku primenu.

U enterijeru se koristi za najrazličitije namene. Može se koristiti kao obloga, konstrukcija, pregrada, zid, za izradu detalja...

 

 

Nezaobilazan je element kod modernih enterijera kako u stanovima, tako i u poslovnim prostorima. Svojom transparetnošću i lakoćom, ne opterećuje prostor i propušta svetlost što je idealno za male stanove i prostorije. 

Elementi od stakla u enterijeru mogu se upotrebljavati u svim prostorijama u stanu.

Idealno za malu trpezariju ili u sklopu kuhinje je postaviti stakleni sto. U tom slučaju sto neće dodatno zatvoriti i preopteretiti prostor. Efekat fluidnosti u prostoru dodatno mogu povećati i staklene stolice.

Ako imate radni kutak u sklopu dnevne sobe, idealno rešenje je stakleni sto za kompjuter. Drvene police na zidu same po sebi zauzimaju dosta prostora, a kada se tome dodaju knjige, figure i ostali detalji veći deo zida bude ispunjen.

Staklene police daju akcenat na ono sto se na njima nalazi jer padaju u drugi plan, a služe svrsi kojoj su namenjene.

 

 

 

U spavaćoj sobi možete staviti staklene noćne stočiće koji će postati neutralni elementi uz krevet i kao takvi odgovaraće najrazličitijim modelima kreveta.

 

Pozovite nas

Adresa

Kumodraška 184, Voždovac
Beograd 11000, Srbija

Email

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Telefoni

063- 212 597

011- 2471284

011- 3474061

011- 3477780

Pitajte nas

JoomShaper